Koronavírus tájékoztatók

Látogatási és intézmény elhagyási tilalom

FIGYELEM! 

 

Az intézményünkben kialakult járványhelyzet miatt a holnapi naptól (2021.12.18-tól) ideiglenesen látogatási és intézmény elhagyási tilalmat rendelek el, hivatkozva a Nemzeti Népegészségügyi Központ által kiadott 66340-2/2021. EÜIG határozat 3. és 4. pontjára!

 

Az intézmény elhagyása csak egészségügyi vizsgálatok elvégzése céljából lehetséges.

 

Az intézkedés a Szépkorúak Háza minden lakójára érvényes, azonnali hatállyal lép életbe és visszavonásig tart! 

Kérem a fentiek tudomásul vételét és betartását!

 

Miskolc, 2021. december 17.

 

Tisztelt Érdeklődők, Hozzátartozók, Látogatók! Kedves Idős Lakóink!

 

Az óvó- védő rendszabályok szigorú betartásának ellenére intézményünkben Covid-19 megbetegedések alakultak ki.

Kérjük megértésüket és együttműködésüket a holnapi nappal (2021. december 18.) átmenetileg elrendelt látogatási és intézmény elhagyási tilalommal kapcsolatban.

Otthonunkban folyamatosan azon dolgozunk, hogy megelőzzük a Covid-19 járvány továbbterjedését, folyamatosan tesztelünk, szigorúan betartjuk az óvó védő rendszabályokat.

A meghozott látogatási és intézmény elhagyási tilalmat indokolttá tette, hogy a magas átoltottság (mind a három oltás felvétele), a szigorú járványügyi szabályok és a folyamatos tesztelés mellett a mai napon több lakónknál is pozitív teszteredményt kaptunk. Azonnal egyeztettünk a Járványügyi Hatósággal és velük egyetértve rendeltük el a szükséges korlátozást, hivatkozva a Nemzeti Népegészségügyi Központ által kiadott 66340-2/2021. EÜIG határozat 3. és 4. pontjára.

A korlátozás előreláthatólag 2022. január 06-ig tart. Ebben az időszakban fokozottan megfigyeljük ellátottainkat, dolgozóinkat és folyamatosan tesztelünk. Amennyiben biztosak leszünk abban, hogy sikerült megfékeznünk a fertőzés továbbterjedését, azonnal feloldjuk a korlátozásokat és visszatérünk a 2021. október 29-én kiadott Eljárásrendünkre.

Természetesen csomagokat fogadunk, melyek fertőtlenítés után rövid időn belül felkerülnek a címzetthez, azonban csak gyári, bontatlan csomagolású élelmiszer, tisztálkodási felszerelés és fertőtleníthető használati tárgyak behozatalára van lehetőség. Továbbra is lehetőségük van a kapcsolattartásra telefonon, személyesen üvegfalon keresztül.

A fertőzés megakadályozása, idős lakóink védelme közös ügyünk és felelősségünk!

Kérjük Önöket amennyiben kérdésük van, keressék intézményünket telefonon!

 

Miskolc, 2021. december 17.

Szépkorúak Háza

 

 

Szépkorúak Háza Ügyvezető Igazgatója