Kezdőlap
  • ÜDVÖZÖLJÜK!
  • A SZÉPKORÚAK HÁZÁBAN
  • ÚJ ÚTON...
  • BIZTONSÁGBAN...
  • NYUGALOMBAN....
  • ODAADÁSSAL...
  • SZERETETBEN...
  • HIVATÁSTUDATTAL...
  • MINDIG ITT VAGYUNK!

Bemutatkozunk

Szolgáltatásaink

Dokumentumok

Elérhetőségünk

ELJÁRÁSREND KIEGÉSZÍTÉS A COVID-19 PANDÉMIÁVAL KAPCSOLATBAN

ELJÁRÁSREND A COVID-19 PANDÉMIÁVAL KAPCSOLATBAN

KIEGÉSZÍTÉS

2021. október 28.


A folyamatosan romló Covid-19 járványügyi adatok miatt megelőző jelleggel a mái naptól a következő intézkedést rendelem el:

1. Az egyéni higiéniai szabályok megtartása gátat szabhat a fertőzés terjedésének. Ennek legfontosabb szempontjai: gyakori szappanos kézmosás, fertőtlenítő kézmosás, eldobható papírkendők használata, köhögésnél, tüsszentésnél és orrfújásnál, fertőzéssel szennyezett papírzsebkendőtől való megszabadulás (szemetesládába), minden papírkendő használat után kötelező kézmosás. Kötelező az érintésmentes kézfertőtlenítők rendszeres használata!

2. A Szépkorúak Háza területén tartózkodó minden személy számára kötelező viselni az orrot és szájat eltakaró maszkot. A maszk viselési kötelezettség vonatkozik intézményünk ellátottaira, munkavállalóira és az Intézmény területén egyéb más okokból tartózkodó személyekre: hozzátartozó, látogató, érdeklődő, javítást végző szakember stb. Az ebédlőben az étkezés alatt a védettségi igazolvánnyal rendelkező ellátottak mentesülnek a maszk használata alól, valamint a védettségi igazolvánnyal rendelkező foglakozást tartó, rendezvényt irányító munkatárs is, ha tudja tartani a 2 méteres távolságot.


3. A helyiségeket a járvány esetén is a megszokott eljárások szerint, de fokozottabban kell takarítani. A szükséges fertőtlenítőszereket kötelező használni. A gyakran megérintett felületeket gyakrabban kell takarítani, fertőtleníteni. A liftet, kapaszkodókat, kilincseket, közösségi helységeket naponta többször is.


4. Kérjük ellátottainkat és hozzátartozóikat kérüljék a személyes kontaktust — kézfogás, ölelés stb. kötelező a 1,5 méteres, szociális távolság betartása.


5. Az Intézménybe való belépéskor kötelező a kéz és a lábbeli fertőtlenítése, a testhőmérés. Továbbra is nyilatkozni kell az egészségi állapottal kapcsolatban.

Kérjük az eljárási rend tudomásulvételét és betartását!


Miskolc, 2021. október 28.

Gálné Pataki Zsuzsanna Gabriella

ügyvezető igazgató

 

 

Álláslehetőség!

 

 

Részlegvezető ápoló

 

Ápoló