Kezdőlap
  • ÜDVÖZÖLJÜK!
  • A SZÉPKORÚAK HÁZÁBAN
  • ÚJ ÚTON...
  • BIZTONSÁGBAN...
  • NYUGALOMBAN....
  • ODAADÁSSAL...
  • SZERETETBEN...
  • HIVATÁSTUDATTAL...
  • MINDIG ITT VAGYUNK!

Bemutatkozunk

Szolgáltatásaink

Dokumentumok

Elérhetőségünk

Eljárásrend a koronavírus terjedésének megelőzésére és a kockázatok csökkentésére vonatkozik a szociális szakosított ellátást nyújtó intézményekben.

 
 
Tisztelt Lakóink, Kedves Érdeklődők!
Húsvét előtt szeretnénk elindítani a Szépkorúak Háza havi lapját!
Most különösen fontos, hogy minden lakónkhoz eljusson az információ, jobban megismerjék egymást, a dolgozókat. Érdekességeket olvassanak a közelgő ünnepekről, jeles napokról vagy csak egyszerűen tartalmas perceket szerezzünk egymásnak.
Várjuk ötleteiket, akár az újság nevével, akár tartalmával kapcsolatban!
Tisztelt Érdeklődők, leendő Kedves Lakóink!

Tiszteld a nőket, ők szövik és fonják földi sorsunkba a mennyei rózsát.

(Schiller)

 

2021.03.04-én a koronavírus-járvány terjedésének csökkentése érdekében Magyarország Kormánya újabb szigorításokat vezetett be.

Intézményünknek a továbbra is fennálló járványügyi helyzetre való tekintettel, a Covid-19 pandémia harmadik hulláma miatt, még erőteljesebben kell az óvó- védő rendszabályokra figyelni.

Több, mint egy év telt el azóta, hogy a világban megjelent egy új, sebesen terjedő fertőző betegség. Ma már aligha van olyan ember az országunkban, aki ne hallotta volna a koronavírus nevet.

Biztonság, szeretet, gondoskodás, szakértelem! 

Szeretettel várjuk az érdeklődőket, hozzátartozókat és azokat az időseket, akik szívesen költöznének egy modern, kényelmes, teljesen akadálymentesített, gyönyörű környezetbe.

Intézményünk biztosítja a Szépkorúak számára az egyéni szükségletekre épített bánásmódot, az igényeknek megfelelő fizikai, egészségügyi, mentális gondozást, ápolást professzionális szinten. 

Szép környezetben, magas szintű ellátás, odaadó gondoskodás! 

Érdeklődni a 06305864195 telefonszámon lehet!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy Intézményünkben a járványügyi előírásoknak megfelelően továbbra is fennállnak az óvó- védő rendszabályok.

A fokozott védelemnek és az együttműködésüknek köszönhetően minimális enyhítésre van lehetőségünk, a hatóságokkal egyeztetve.

Tisztelt Hozzátartozók!
2021. január 12-től újra van lehetőség csomagok behozatalára, szigorú szabályok betartása mellett.
Tisztelt Hozzátartozók!
A mai nappal (2021.01.11) elkezdődött intézményünk részleges feloldása a járványügyi elkülönítés alól. Ettől függetlenül intézményünkben továbbra is a népegészségügyi hatóságok szigorú utasításainak megfelelve, az óvó- védő rendszabályok betartása mellett dolgozunk.
9. oldal / 10